Scrie-mi 24/7

contact@adrianmiu.com

“Adrian Miu știe un lucru esențial : ascultă clientul cu atenție și blîndețe. Este un mod de a fi care nu îi cere niciun efort. Această artă, împreună cu un umor candid, fac din Adrian Miu un coach aparte. A lucra cu el este prilej de bucurie și un privilegiu.”
Mirel Bran
Scriitor@Le Monde
“Când vine vorba de urcat dealuri emoționale și ieșit din râpe ale gândirii, Miu e persoana potrivită. Sesiunile sale m-au ajutat în repetate rânduri, lună după lună. Participați cu încredere la sesiuni de coaching cu el - veți avea parte de schimbări constante de perspectivă, mici dar critice.“
Marius Dogaru
CMO@izibac
"Adi este un om energic, foarte implicat in tot ceea ce face, cu dorinta de schimbare. M-a atras la Adi modul profund in care gandeste. Sesiunile de coaching cu Adi sunt suprinzatoare. Parca esti pe o mare linistita, si deodata vine o intrebare ca un fulger si te loveste. Si te trezesti pe o insula exotica, impreuna cu prietenii tai. Si esti fericit!"
Gabriela Tanase
Owner @ International Consulting Expertise Romania
“Intre noi exista o tensiune creata de ceea ce nu indrazneam sa ne spunem pentru ca ne menajam si protejam peste masura. Felul in care Adrian a facilitat discutiile dintre noi ne-a ajutat sa ne dam seama ce comportamente adoptam si cum ne afectau acestea echipa. Totodata, dupa sesiunea de coaching am plecat cu niste directii mai clare, ne-am stabilit rolurile si directiile de lucru viitoare, ceea ce ne ajuta si in prezent”
Gabriela Constantinescu
Anteprenor @PlayLearn
“Am apelat la Miu atunci cand simteam ca imi lipseste ceva, si ca ma misc din inertie. Am reusit sa trecem prin majoritatea lucrurilor de care nu eram multumit, pe plan personal si profesional, sa punctez concret lucrurile care imi pareau ca ma tin in loc, ca ma apoi sa vin cu un plan de actiune pe ceea ce aveam nevoie. Mi-a placut mult ca venea cu alte perspective pe care nu le vazusem sau nu aveam curaj sa le vad. Miu m-a ajutat sa merg din starea de a sta pe ganduri si de a simti ca lipseste ceva, la a puncta clar incotro sa ma indrept si unde sa lucrez.”
Alexandru Tudosoiu
Student @Universitatea Alternativa