Scrie-mi 24/7

contact@adrianmiu.com

Cine Sunt

Despre mine

Ajut oamenii să își atingă obiectivele!

Coaching-ul se focusează pe acţiune, pe dezvoltarea şi implementarea unei strategii care să faciliteze atingerea unui obiectiv specific. Te vei ghida conversația în funcţie de problema, ambiţia sau aspiraţia ta. Eu îți voi împărtăși observaţii, principii şi metode care ne vor ajuta să definim acţiunile de care este nevoie pentru atingerea obiectivului și te voi face responsabil de îndeplinirea acestora. Care sunt obiectivele tale?

70
+

Ani de Practică

7000
+

Ore de Curs

1500
+

de Ateliere

1000
%

Clienți Mulțumiți

Cum procedăm

Ce este coaching-ul?

Întâlnirea de Cunoaștere

Vrei să afli cum va decurge prima noastră întâlnire?

Procesul de Coaching

Pentru atingerea unui obiectiv realist, în medie cu un cursant am 8 întâlniri. Vrei să afli de câte întâlniri vei avea TU nevoie?

Obiectivele Tale

Unul din cei mai importanți factori care influențează succesul sau eșecul atingerii obectivelor este definirea clară a acestora. Ai reușit să-ți definești clar obiectivele?

Webinar despre Coaching. CE este si CUM te poate ajuta?

ZILE:       ORE:       MIN:       SEC

ZILE:       ORE:        MIN:       SEC

 ZILE:ORE:MIN:SEC

ÎNSCRIE-TE ACUM!
01

Coach

În calitate de coach profesionist, te pot ajuta să-ți definești obiectivele și să găsești cea mai scurtă cale spre îndeplinirea acestora! Voi fi alături de tine pe traseul spre autocunoaștere și transformare personală.

02

Antreprenor

Ca antreprenori, avem sarcina de a organiza oamenii din jurul nostru dar și propriile sentimente și probleme. Te voi ajuta să navighezi aceste probleme și să te bucuri la maxim de beneficiile pe care ți le oferă antreprenoriatul.

03

Facilitator

Cel care face acțiunile TREBUIE să fii tu. Eu sunt doar catalizatorul acestui proces. Te voi face responsabil de dezvoltarea ta, iar pe parcusul acestui proces, vei căpăta obiceuri care vor susține această transformare pe termen nedefinit.

testimoniale

Ce spun persoanele cu care am colaborat?