Scrie-mi 24/7

contact@adrianmiu.com

7 Ani de Practică

Începând cu 2015, am schimbat în bine viața a sute de cursanți! Alătură-te și tu acestora, iar eu voi fi alături de tine pe tot parcursul.

Obiective Clare

Încă de la început, stabilim împreună obiective clare  și trasăm drumul către acestea. Împreună, ne vom asigura ca le atingem.

Abordare Directă

Abordarea directă și concisă este cea care te va ajuta să-ți atingi cel mai repede obiectivele și cea pe care o practic cu toți cursanții mei.

Schimbare de Identitate

Deși vor exista și schimbări de comportament, cele mai importante modificări pe care le vom face împreună vor fi cele de identitate.

Cum te pot ajuta?

În ultimii 7 ani, îmi ajut cursanții să-și atingă obiectivele prin:

Schimbare de Obiceiuri

Obiceiurile sunt cele care te vor susține în atingerea obiectivelor tale. Cu cât ele sunt mai înrădăcinate în rutina ta, cu atât ele te vor ajuta să ai o transformare mai ușoară, naturală, distractivă și satisfăcătoare.

Start-up Management

Unul dintre cele mai importante roluri ale unui anteprenor este acela de manager. Manager al său, al firmei sale și cel mai important, al oamenilor săi. Vei descoperi și învăța abilitățile de care ai nevoie să-ți duci afacerea la următorul nivel și să-ți permiți zile mai relaxate și mai productive.

Joaca De-a Viața

Daca iei viața prea în serios, uiți să te bucuri de ea. Dacă nu o iei destul de în serios, îti pierzi motivatia, puterea si cheful de a te trezi dimineața din pat și a cuceri fiecare zi. Te voi ajuta să găsești echilibrul și să înveți să te bucuri atât de călătorie, cât și de destinație!

70
+

Ani de Practică

7000
+

Ore de Curs

1500
+

de Ateliere

1000
%

Clienți Mulțumiți

Cine sunt si ce fac?

Aducem împreună visele tale la realitate!

Numele meu este Adrian Miu. Sunt coach-ul care te ajută să-ți setezi obiectivele și să le aduci la viață. Metoda standard folosită în cadrul întâlnirilor este GROW (Goal, Reality, Options, Will), iar ca abordare folosesc coachingul socratic. Vom lucra împreună să te ajutăm să-ți schimbi obiceiurile și, ulterior, identitatea. Rolul meu este de a te ghida și a-ți oferi un proces de transformare ușoar, natural și distractiv😁!

Webinar despre Coaching. CE este si CUM te poate ajuta?

ZILE:      ORE:      MIN:      SEC

ÎNSCRIE-TE ACUM!
Ce mai aștepți?

Fă Primul Pas Către Succes!

Vrei să afli mai multe despre ce înseamnă coaching-ul și cum a ajutat sute de curanți să-și atingă obiectivele? În fiecare săptămână creez și trimit materiale relevante care te vor ajuta să-ți atingi obiectivele! Ne auzim pe mail!📤

  testimoniale

  Ce spun persoanele cu care am colaborat?

  provocări

  Urmărește tutoriale gratuite pentru o a avea o viață mai bună începând chiar de acum!

  Atinge-ți obiectivul în 15 zile.

  Definește obiectivul pe care îl vrei.
  Te susțin în tot procesul de schimbare/ implementare.
  Te ajut în definirea pașilor de acțiune.

  Descoperă ce e important pentru tine și trăiește în armonie.

  Începem cu testul de valori.
  Identificăm dacă trăiești în acord cu valorile tale.
  Ce facem mai departe?
  gânduri și idei

  Citește ultimele mele articole

  Scriu despre dezvoltare personală, antreprenoriat și nu numai! Profită de tot ce îți ofer aici.